суботу, 13 травня 2017 р.

НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ, НІЩО НЕ ЗАБУТО…


Війна – це, напевне, найстрашніше, що може бути. Друга світова торкнулася практично кожної родини. Мільйони солдатів, а серед них наші діди, прадіди, віддали своє життя, щоб вибороти таку вистраждану перемогу, перемогу, ціна якої – людські життя. І ми ні в якому разі не маємо права забути цю трагічну сторінку нашої історії.
8 травня учні та вчителі нашої школи разом з представниками сільської ради, жителями села Байківці та духовенством взяли участь у поминальній панахиді у церкві св. Параскеви під патронатом отця Віталія, щоб віддати шану героям відомим і невідомим, і подякувати ще живим ветеранам за їх невмирущий подвиг.
Урочисто поклали квіти до пам’ятного знака загиблим у ІІ світовій війні учні комунального закладу Байковецька ЗОШ І-ІІ ст..
З метою виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, національної гідності до захисту своєї держави, належного відзначення мужності та героїзму воїнів-захисників, розуміння та переосмислення подій Другої світової війни, формування компетентності патріота – громадянина на прикладах життя і вчинків, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни . Учні Байковецької ЗОШ І-ІІ ст.. включилися в реалізацію проекту «Квіти пам’яті», присвяченого Дню Пам'яті і примирення. І виготовили червоні маки, як символ пам’яті жертв війни.





Немає коментарів:

Дописати коментар