вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Школярі ярмаркували, щоб допомогти дорослим захищати Україну

13 жовтня, напередодні свята пресвятої Богородиці та Дня захисника України зусиллями молодшої школи був влаштований благодійний ярмарок, аби зібрати гроші для байківчан, які знаходяться у зоні виконання антитерористичної операції на сході України.
Класні керівники, діти, батьки поставились до справи дуже серйозно, тільки продзвенів дзвоник на перерву – всі поспішили у шкільну світлицю накривати столи. На чотирьох шкільних партах розмістились найрізноманітніші солодощі. Перед відкриттям торговиці ведучі мистецького заходу – педагог-організатор Ольга Вікторівна Перката та вчитель світової літератури Байковецької ЗОШ І-ІІ ст.. Наталія Романівна Гущина – ознайомили присутніх із символікою та традиціями Покрови Пресвятої Богородиці, розповіли про актуальність Дня захисника України, який цього річ вперше відзначається на державному рівні 14 жовтня.
Цього дня на святі був присутній байківчанин-учасник АТО Михайло Мудровський. Кожен намагався всіма силами показати небайдужість і підтримку земляку, а в його особі – всьому українському війську. Звертаючись до школярів, Михайло Мудровський подякував за вагому матеріальну і моральну підтримку.
За результатами першого етапу ярмарку було зібрано 1382 гривні, які будуть спрямовані на потреби байківчан у зоні виконання АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар