четвер, 30 березня 2017 р.

Тиждень Зарубіжної літератури

«Зупинись і подумай! Чи можеш ти жити без літератури? Чи буде повним твоє життя без книги, без поезії, без театральних вистав?». Таким оголошенням розпочався у комунальному закладі Байковецька ЗОШ І-ІІст. черговий предметний тиждень. Цікаві вікторини, конкурси, змагання, виставки дали змогу виявити найактивніших читачів та шанувальників красного письменства, розширили дитячий кругозір, відкрили нові літературні таємниці.
Вівторок був оголошений у школі Днем інтелекту. Саме цього дня учні змагалися на звання найкращих знавців зарубіжної літератури. 5 і 6 класи згадували вивчені раніше казки у турнірі «Знавці казок».
У четвер учні 7-9 класів провели командне змагання. Учні для себе зрозуміли, що читання художньої літератури збагачує інтелект і виручає у складних життєвих ситуаціях. І не варто обмежуватися тільки тими класичними творами, які входять до шкільної програми, адже освічена людина повинна орієнтуватися у літературному процесі і поза шкільною програмою.
У п’ятницю була організована віртуальна мандрівка «Творчість зарубіжних письменників». Учні 5-9класів презентували власні стіннівки, з яких можна було дізнатися про літературні напрямки, творчість  письменників  різних національних літератур.

Немає коментарів:

Дописати коментар