вівторок, 27 лютого 2018 р.

Зустріч випускників

      Вперше через 55 років після закінчення Байковецької школи зустрілись випускники 1947 року народження. Зустріч почалася Службою Божою у храмі Преподобної Параскеви с. Байківці. Випускники молились за здоров’я, дякували Богу, що дожили до такої знаменної дати. Отець Віталій привітав випускників і хор велично заспівав «Многая літа» Для випускників також     гостинно відчинила двері школа, запрошуючи у рідні стіни згадати час, щоб повернутися у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Пишається наша школа своїми випускниками.  Привітала випускників і директор   школи Пулька О.З., згадала про минуле, розповіла про сьогодення та впевнено накреслила шляхи закладу на майбутнє, Ольга Зіновіївна запросила випускників у 2019 році на 75 річний ювілей.
Роки летять, але наша школа не старіє, навпаки оновлюється, присутні були вражені оновленими класами, телевізорами, інтерактивними дошками, новим інвентарем.
Школа – це місце, де розквітають квіти усмішок,  а сльози дуже швидко осушуються спільними зусиллями вчителів.   Ми віримо, що наші випускники усіх років пам’ятають безліч веселих історій, гідних пера геніального  письменника, люблять і пам’ятають своїх вчителів.
Школа  рідна,  як  світла  мрія,
Як  натхнення,  як  пісня  пісень
Ти  у  кроні  сивин  не  старієш
Ти  яснієш,  як  сонячний  день.
То ж до нових зустрічей, дорогі випускники!
Школа завжди чекає на Вас!






Немає коментарів:

Дописати коментар