середу, 29 травня 2019 р.

Свято Останнього дзвоника

    Останній дзвоник у комунальному закладі Байковецька ЗОШ І-ІІ ст. традиційно розпочався з подячної Літургії у храмі Преподобної Параскеви села Байківці.
Жодних урочистостей, промов, сліз ані тиші в натовпі. Школярі зустрічаються на території школи, говорять, обнімаються, сміються. У комунальному закладі Байковецька ЗОШ I-II ст. навчальний рік розпочався кольорово і яскраво, ще більш яскраво він закінчився. Цього разу свої креативні ідеї колектив освітнього закладу втілив у справжню несподіванку для всіх своїх учнів, подарувавши дійсно незабутні враження від закінчення навчального року. 
«Неймовірно, шалено, круто, неочікувано, неперевершено, різнокольорово» – саме такі епітети лунали на святі, що відбулося 24 травня 2019 року. Здивовані були всі присутні, адже свято Останнього дзвоника розпочалося не з традиційної лінійки та напутніх слів, а з інтерв`ю учнів, випускників та вчителів«Школа – це не повернеться вже ніколи» - під таким гаслом пролунав останній шкільний дзвінок.
Несподіванку тримали в таємниці до останньої хвилини. Єдине прохання від адміністрації школи: класним колективам та вчителям одягнути зручний одяг. В невимушеній атмосфері спершу пролунали нестандартні вітання першокласників, відбулось вручення номінацій найкращим, а також танцювальні банси. Родзинка свята – справжній масовий  футбол між вчителями та учнями.
Надворі батьки чекають на молодших школярів. У натовпі чую розмову двох татів:
“Я цього року вперше на лінійці, до речі”.
“Ой, я теж, ніколи їх не любив”.
“Але на такі будемо ходити, правда?”
“Правда-правда”.



Немає коментарів:

Дописати коментар