пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Екологічний фестиваль «Земля – наш спільний дім»

21 квітня у Будинку культури с. Байківці відбувся учнівський екологічний фестиваль «Земля – наш спільний дім». Організатори фестивалю мали на меті залучити учнівську молодь до вивчення екологічних проблем громади, області та країни; розвинути бережливе ставлення до навколишнього середовища та багатств природи рідного краю; сформувати громадську позицію, сприяти самореалізації внутрішнього потенціалу школярів та молоді, її підготовці до цілісного сприйняття сучасних екологічних проблем, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в природі в результаті людської діяльності. 
Захід розпочався зі слів привітання начальника відділу освіти Коршняк Віри Василівни, заступника Байковецького сільського голови Пульки Віктора Володимировича та директора Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості Герца Івана Івановича. Учні кожного навчального закладу громади підготували інформацію про екологічну ситуацію свого краю, представили репортажі своєї екологічної діяльності (розчищення джерел, окультурення території, облік птахів, маршрути екологічних стежок тощо), показали інформативні художні номери природознавчої тематики. 
Школярі ознайомили дітей та учнівську молодь населених пунктів Байковецької громади з природними ресурсами Малої Батьківщини, а також продемонстрували прагнення пізнати та оберігати красу і багатства природи рідного краю, дбайливе ставлення до природи.  




Немає коментарів:

Дописати коментар