понеділок, 10 квітня 2017 р.

Global Money Week

З 27 березня до 2 квітня 2017 року Україна вп’яте приєднається до міжнародної ініціативи Global Money Week, в рамках якої у різних країнах світу відбудуться заходи для дітей та молоді з метою підвищення рівня про фінансової грамотності. Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week) – міжнародна подія, спрямована на розширення можливостей наступного покоління для упевненого і відповідального фінансового майбутнього.
Міністерство освіти і науки спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» ДВНЗ «Університет банківської справи» та Національним банком України у рамках виконання програми заходів дослідно-експериментальної роботи з впровадження курсу «Фінансова грамотність» запропонувала  навчальним закладам взяти участь у проекті Всесвітній тиждень грошей.В рамках цього проекту 3 квітня 2017 р. на базі факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету відбувся  Освітній форум «Упровадження курсу «Фінансова грамотність» в навчально-виховний процес у контексті змін сучасної освіти».
Мета форуму – обмін досвідом у сфері викладання курсу «Фінансова грамотність». Планується обговорити навчальні й інформаційні програми та проекти, спрямовані на підвищення компетенції молоді стосовно управління особистими фінансами. До участі в Освітньому форумі «Упровадження курсу «Фінансова грамотність» в навчально-виховний процес у контексті змін сучасної освіти» були залучені і учні комунального закладу Байковецька ЗОШ I-II ст.






Немає коментарів:

Дописати коментар