середу, 4 жовтня 2017 р.

Екскурсія до міста Лева

30 вересня 2017 року учні нашої школи разом із своїми батьками відвідали культурну столицю України – «Місто Лева». Кажуть, воно схоже на Відень або Краків, що в ньому є щось від Праги, а собори подібні до римських. Можливо, так воно і є. Львів - особливий. Місто має гарну атмосферу. Вулички, які розташовані в центрі просто зачаровують. Всюди старі будинки, храми, магазини та кафе. Велика кількість скульптур та пам’ятників. Люди дуже привітні і розмовляють щирою українською мовою.
Найбільше запам’яталась і сподобалась екскурсія до «Замкової гори» - найвищого пагорба цього міста. На вершині пагорба розташований оглядовий майданчик, до якого веде спіральна пішохідна доріжка. Вид з цього майданчика просто неймовірний.
Не можна не згадати  і Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай». Крім слободи в ньому імітовані старі західноукраїнські села.
Львів - це місце, в яке хочеться повертатися знову і знову. Тому, коли ми повернемося ще раз до Львова, хочеться піти ще на декілька екскурсій і краще ознайомитися з містом.  









Немає коментарів:

Дописати коментар